Zibakadeh, schoonheidsspecialiste, Landsmeer, schoonheidssalon

Over mij

Mijn naam is Sheida Shams, gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste.

Ik ben geboren in Iran en sinds 2018 woon in Nederland. Mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik in 2021 afgerond. In Iran heb ik mijn bachelor in IT gedaan en heb een aantal jaren bij een luchtvaartmaatschappij gewerkt.

In Nederland besloot ik het roer om te gooien en heb ik voor iets heel anders gekozen. Omdat ik graag met mensen werk en het geven van schoonheidsbehandelingen mij veel voldoening geeft, ben ik mijn eigen salon gestart.

Naast het geven van schoonheidsbehandelingen geef ik regelmatig les en organiseer ik trainingen m.b.t. skincare en andere huidverjongingtechnieken. Wilt u hier meer informatie over, stuur mij dan even een berichtje.

Mijn missie

Huidverbetering dat is waar ik voor sta. Door mijn opleiding ben ik in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.
Mijn doelstelling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de behandelingen en mijn technieken en de producten van Aveda.
Jij staat tijdens de behandeling centraal.