Zibakadeh, schoonheidsspecialiste, Landsmeer, schoonheidssalon

Gezichtsbehandeling

Een ontspannende gezichtsbehandeling of een effectieve huidbehandeling door middel van microneedling of een plasmabehandeling? Dit alles is bij de schoonheidsspecialiste van beautysalon Zibakadeh in Landsmeer mogelijk. Samen overleggen wij wat voor u de beste behandeling is.

Wat het verschil is tussen microneedling en een plasmabehandeling leg ik hieronder kort uit. Voor vragen kunt u mij altijd bellen of mailen.

spa 11

Microneedling

Microneedling, schoonheidsspecialiste, Zibakadeh, LandsmeerWhatsApp Image 2022 02 03 at 7.23.30 PMWhatsApp Image 2022 02 03 at 7.23.44 PMWhatsApp Image 2022 02 03 at 7.24.16 PMWhatsApp Image 2022 02 03 at 7.24.44 PM

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze, als het ware de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Bij Zibakadeh wordt gewerkt met het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling.

Resultaat van de behandeling:
* Huidverjonging en huidverstrakking
* Het verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
* Het stimuleert de aanmaak van collageen
* De huid wordt steviger en gladder
* Acne littekens en wondgenezing wordt bevorderd
* Het vult littekenweefsel op
* Het breekt bestaand littekenweefsel af en versnelt het genezingsproces
* Het vermindert hyperpigmentatie (pigmentvlekken)

Plasmabehandeling

gezichtsbehandeling, plasma, zibakadeh, landsmeer, schoonheidssalon

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandelingscyclus volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Het resultaat blijft zo’n een tot twee jaar zichtbaar.

Met een Plasma behandeling kun je de huid laten verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of van een litteken.

De te behandelen huidzone wordt eerst ‘gescand’, dat wil zeggen dat de dermis plaatselijk wordt verwarmd. Daarna wordt een gepatenteerd instrument op het te behandelen gebied gericht. Uit dit instrument komt een kleine en heel fijne plasmastraal. Dit ziet eruit als een minuscuul lichtstraaltje. Plasma is geïoniseerd gas.

Het instrumentje raakt de huid niet aan, maar blijft er een paar millimeter boven hangen. De plasmastraal die uit het instrument komt, maakt nu kleine dots in de huid. Dit zijn kleine, oppervlakkige verbrandingen van de bovenste huidlagen van slechts 0,1 mm breed.

Omdat de lichtstraal de onderste laag van de opperhuid niet bereikt, is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade. De dots zorgen ervoor dat de huid direct samentrekt, waardoor de huid gelift wordt.

De behandeling is niet pijnlijk en het resultaat is direct zichtbaar.

Hydrafacial

De Hydrafacial is een geweldige behandeling waar je direct resultaat van ziet: een schone gezonde huid.

Onder hoge druk (vortex technologie) worden er hoogwaardige ingrediënten in de huid gebracht. De Hydrafacial combineert drie verschillende stappen in 1 behandeling.

Stap 1: reiniging + peeling
Met milde ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en glucosamine wordt de huid gereinigd en mild gepeeld, dit verwijdert alle dode huidcellen.

Stap 2: extracties + hydratatie
Door middel van vacuümzuigkracht worden de gebieden waar verstoppingen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld de neus en de kin diep gereinigd. Het teveel aan talg wordt vacuüm uit de poriën gezogen en tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd.

Stap 3: insluizen + beschermen
Er worden hoogwaardige antioxidanten en peptiden de huid ingebracht, dit zorgt voor een extra mooie glow. 

gezichtsbehandeling, zibakadeh, landsmeer, schoonheidssalon

Voor wie is de Hydrafacial behandeling geschikt?

* Bij een doffe huid
* Of een verstopte huid
* Als voorbereiding op andere huidbehandelingen
* Verminderen van pigmentvlekken
* Verminderen van fijne lijnen

hydrafacial beauty trend hydradermabrasie gezichtsbehandeling 1570627079

Afspraak maken?